Alüminyum Kapı Arızaları ve Kullanılan Yedek Parçalar

Çınar Ootmasyon Sistemleri alüminyum doğramadan üretilen pencere ve kapı profilleri size ısı ve ses izolasyonu sağlayarak enerjide tasarruf etmenize yardımcı olurlar. Marmara bölgesindeki nemli iklim koşullarına meydan okuyan dayanıklı alüminyum hammadde ve içerisindeki izolasyon sayesinde uzun ömürlüdür. Alüminyum kapı arızalarında genellikle kapı kolu tamiratı, pencere kolu tamiratı, menteşe değişimi, kilit değişimi, doğrama değişimi gibi uygulamalar yapmaktayız. Dış etkenlere bağlı bu tür arızaların tamiratında titiz bir işçilikle sorunları gideriyoruz.

Alüminyum kompozit panel sistemlerinizde dış etkenlere bağlı veya yanlış uygulama neticesinde sorunlar oluşabilir. Oluşması muhtemel sorun ve arızaları otomatik kapı tamiri sektöründe 10 yıllık tecrübeye sahip ve alanlarında uzman profesyonel ekibimizle tamir ediyoruz. İmalatını ve montajını yaptığımız alüminyum doğrama ürünler cam balkonlarda, sürme sistemlerde, pencerelerde, ofis bölmelerinde, alüminyum kapılarda kullanılır. İstanbul'da Çınar Alüminyum Doğrama olarak sektörde adeta lider firmalardan biriyiz. Proje ürünlerimizle enerji tasarrufunun yanı sıra uzun süre kullanabileceği ürün ve hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Özel tasarımlı alüminyum doğrama ürünlerimiz güneşe ve suya dayanaklı olduğundan günümüzde çok yaygın olarak tercih edilmektedir. Evinizde ve iş yerinizde alüminyum doğrama profilli ham madde kullanılarak ürünlerden hizmet satın almak istiyorsanız mutlaka ücretsiz keşif hizmetimizden yararlanın. Bizden fiyat teklifi almayı ihmal etmeyiniz.

Alüminyum kapı arızalarında daha detaylı bilgiyi iletişim kanallarını kullanarak alabilirsiniz. Firmamızın İstanbul için servis, fiyat ve hizmet bilgisi alabilirsiniz. Ayrıca web sitemiz üzerinden de alüminyum yapı uygulama ve problemleriniz hakkında hakkında bilgi alabilirsiniz.

Alüminyum doğramalar ısı yalıtımlı ve ısı yalıtımsız olmak üzere iki şekilde üretilmektedir. Isı yalıtımlı alüminyum doğramalar genelde betonarme yapıların dış taraflarında kullanılır. Isı yalıtımsız alüminyum doğramalar ise betonarme yapıların iç taraflarında kullanılırlar. Alüminyum doğrama ürünler ile betonarme yapılar birbirinden ayrılarak bağımsız alanlar oluşturulabildiğinden çok avantajlıdırlar. İstanbul'da otomatik kapı tamirinde servise gittiğimiz ilçelere bakarak gerekli bilgiyi edinebilirsiniz.

Adresimiz

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası Servis
0534 312 56 96
info@otomatikkapitamirustasi.com
cinarotomatikkapi@gmail.com

Whatsap Hattı

Search